Nominerade till Tillväxtresan samt Kompetensresan

jun 1, 2021

Aranya kan nu stolt meddela att vi är dubbelt nominerade till HPe Arubas event The Edge, både inom kategori Tillväxtresan samt Kompetensresan. Eventet går av stapeln den 8e Juni.

HPE Aruba är en utav våra strategiska partners, och Aranya är ett utav de högst certifierade bolagen inom HPE Aruba. För våra gemensamma framgångar under år 2020 har nu Aranya blivit dubbelt nominerade inom kategorierna Tillväxtresan samt Kompetensresan i deras event The Edge. Vi tackar HPE Aruba för allt samarbete genom åren och håller tummarna att vi vinner, och om ni som kund söker efter en kompetent partner inom HPE Aruba tveka inte att höra av er!

Vad är The Edge?

Det handlar om varje persons, företags och organisations digitala resa, där det som händer vid kanten, the Edge, påverkar och inspirerar. Utan den där uppkopplingen skulle vår vardag och fritid se helt annorlunda ut. Enkelt uttryckt är det vid kanten, the Edge, allt händer. Edge tar människor, teknik och data närmre varandra för att göra fantastiska saker. Men traditionella nätverk har en utmaning i att hantera denna explosion av data, samt IoT och mobila enheter fortsätter att utmana säkerhetsgränserna. För att ta den digital transformationen vidare är det dags att verkligen se närmre på nätverks- och säkerhetsarkitekturen.