Visby Kick off 2023

sep 13, 2023

I början av september packade Aranyas alla medarbetare väskorna för att kicka gång hösten och spendera en helg tillsammans i Visby. Väderprognosen talade emot oss ända fram till vi anlände till Gotland då solen gav oss ett gott välkomnande och ön visade sig från sin bästa sida under hela vistelsen.

På lördagen åkte vi ut till Tofta för att spendera dagen på Surflogiet, där vi hade team-tävlingar i både SUP och bygga sandslott. Vi hade ett härligt beachhäng med bastu, bad, volleyboll och många härliga samtal innan vi avslutade med middag på Tofta Beach House i solnedgången. Söndagen spenderades till största delen på cykel i naturreservatet på Södra Hällarna. I den vackra miljön på hällarna cyklade vi i team för att lösa olika uppdrag, frågeställningar och tävla i olika grenar. Vi avslutade helgen med en lunch i det vackra naturreservatet innan vi började bege oss mot resan hem.

Vi hade en helt fantastisk helg tillsammans och Aranyas energi är på topp inför höstens hårda arbete mot att nå våra mål!