Aranya expanderar söderut, förstärker med ytterligare HPe Aruba Expert kompetens

jan 21, 2021

Vid årsskiftet invigde vi vårt nya kontor i Malmö. För Aranya, som redan har kontor i Stockholm och Göteborg, innebär invigningen att vi stärker vår geografiska spridning till södra Sverige.

Sedan Aranya grundades 2014 har vi vuxit till att bli Sverigeledande inom nätverkskommunikation och access management för företag i Norden. Nu tar vi nästa steg i vår tillväxtresa och öppnar kontor i centrala Malmö.
I samband med invigningen presenterar vi också två nyrekryteringar. Aranya har anställt nätverksarkitekten Tomas Johansson som är en av de högst certifierade teknikerna i Sverige hos vår leverantör HPe Aruba.

Anställningen av Tomas Johansson innebär att Aranya nu tar en given plats som nummer ett på marknaden när man talar om nätverkskompetens inom HPe Aruba. Aranya har även anställt Markus Agard som utöver sin roll som Account Manager kommer vara regionchef.

– Det känns riktigt bra att vara ombord! Aranya är ett bra bolag som jag har haft ögonen på länge. Extra intressant känns det att bli anställd och starta upp det här under en pandemi, det visar att bolaget har ryggrad och pondus som vågar satsa just nu, säger Markus Agard.

Fokus på utveckling
Aranya har sedan uppstarten arbetat mot det gemensamma målet att utveckla sin produkt och personal tillsammans för att driva leveransen mot nya höjder och därmed få nöjdare kunder.

– Framförallt är vår nisch att vi är ett bolag med spetskompetens. Vår tjänsteportfölj är väl utfylld från början i och med att vi bygger nätverkstjänster med en egen plattform som är unik för marknaden. Expanderingen är ett steg mot att etablera oss bland de nätverkskrävande bolagen och samtidigt växa, säger Markus Agard.

Målet inför 2021 är tydligt, i slutet av året ska region Malmö ha dubblerat sin personalstyrka.

– Vi är intresserade av att få in fler konsulter som brinner för nätverk och säkerhet. Vårt mål är att vi ska etablera oss som självklara spelare på marknaden, i jämförelse med våra konkurrenter finns det ingen som har likvärdig spetskompetens som oss, avslutar Markus Agard.