Att träffas är en början, att enas är framsteg, att arbeta tillsammans är framgång.

Det handlar om fokus. Vare sig det gäller projektspecifikt eller längre samarbete så brinner vi för att leverera strategiska, tillväxtinriktade och resultatdrivna tjänster.

Vilken tjänst passar ert behov?

Varje bolag har sina unika behov. Utöver traditionella konsult- och produkttjänster så har ni en jämförelse över våra övriga tjänster nedan, och tveka inte att höra av er vid frågor.

Monitoring Care Simplify
Vad ingår?
Servicedesk
Kundportal
Asset Management
Övervakning
SMS & E-post Notifikationer
Support mot leverantör
SLA Inställelsetid
SLA Åtgärdstid
SLA Tillgänglighet
Produkter
Installationer
Driftrapporter

Fokus på ledande leverantörer

Ingen är bäst på allt, och tekniken utvecklas alltid framåt. Vi ser till att ha den senaste kompetensen och kunna tillhandahålla de senaste produkterna från ledande tillverkare inom sina respektive område.

Kvalificerade IT-konsulttjänster

Vår kompetens finns tillgäng för era utmaningar

IT-konsulter vid akut och långsiktiga behov

Image

Vad vi kan hjälpa er med:

Konfiguration & Installation

Vi hjälper er gärna med konfiguration utav mjuk- eller hårdvara enligt önskemål, våra tekniker är vana att arbeta i lag samt projektform.

Drift & Felsökning

Har ni ett problem i er miljö som ni önskar gå till botten med? Vi kan bistå med felsökning från radioanalys till incidenthantering. Än så länge har vi inte stött på något vi inte kan lösa, så utmana oss gärna.

Strategi & Analys

Står ni inför ett större projekt och är i behov av specialisthjälp för att sätta rätt krav på nätverket? Vare sig det gäller en upphandling, förstudie eller kravställning inför implementation så kan vi hjälpa er.

Kontakta oss direkt för att få en kostnadsfri offert

Kontakt