Vad säger våra kunder om oss?

Image

Tacton Systems

Tacton Systems är ett svenskt mjukvaruföretag som specialiserar sig på prissättning och konfiguration av produkter till internationella kunder så som GE Healthcare, Siemens, ABB, Scania och Alfa Laval. De senaste åren har de vuxit i snitt 30-35 procent per år, vunnit Hermes Export-pris, blivit valt till Superföretag två år i rad samt haft kung Carl-Gustaf på besök. Allting pekar mot att Tacton blir ytterligare ett bolag som sätter Sverige på världskartan, men någonting som tidigare ej följde med utvecklingen i samma takt var deras nätinfrastruktur. Efter några möten med Aranya stod det klart att Aranyas tjänsteplattform var lösningen på detta.

Läs mer »
  • Aranya är riktigt duktiga på det de gör och håller det de lovar. Alltid engagerade. De har varit nyckeln till att vi kunnat gå från många olika branch lösningar som supporterats olika i länderna, till en enhetlig standardtjänst i alla länder och alla affärsområden. De är bra på att fånga upp behoven, komma med effektiva lösningar samt professionellt bemöta våra slutanvändare.
    Mikael Wiegand
    Service Manager Network, NCC AB
Image

Stockholm International School

Stockholm International School är den äldsta och mest prestigefyllda internationella K-12 skolan i Stockholm. I över 60 år har de utvecklat elevers kompetens, sociala ansvar och personliga integritet. Skolan har 570 elever från mer än 60 olika länder, och utöver detta ca 90 lärare.

  • Vi kollade på flera leverantörer men Aranya hade de tjänster som passade oss bäst, och en vision vi gillade. De gav även stort intryck av kompetens i de frågor vi hade.
    Johan Grönlund
    VP IT/IS, Tacton Systems
Image

Riksbyggen

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med upp mot 300 kontor och verksamhet på fler än 400 orter över hela landet. Tillsammans med deras 2 300 anställda arbetar de för att tillgodose behovet på bostadsmarknaden. Sammantaget förvaltar de över 176 000 bostadsrätter i 2 650 bostadsrättsföreningar.