Supporttekniker till vårt Operations i Stockholm

Brinner du för nätverksteknik och vill vara med och utveckla Sveriges bästa plattform för att leverera nätverk som tjänst? Gillar du att följa den senaste tekniken och drivs av ständig utveckling? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor? Då rekommenderar vi att du läser vidare.

Om Tjänsten

Aranya erbjuder sina kunder tjänster inom nätverk och access management. Företaget ligger i framkant, framförallt inom trådlösa nätverk och riktar sig till medelstora och stora välkända företag på den svenska marknaden.

I rollen som nätverkstekniker kommer du få arbeta i Aranyas driftorganisation mot välkända bolag på marknaden. Du kommer bistå med kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar från välkända leverantörer så som HPe Aruba och Dell Networking. Delar av uppdraget kan behöva utföras på plats hos kund, men utgår annars från Aranyas nya fräscha kontor i Solna. Där kan du bl.a. labba, läsa böcker och hela tiden fortsätta att utveckla dina kunskaper.

Rollen passar dig som trivs med frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Företaget erbjuder goda utbildningsmöjligheter och även utvecklingsmöjligheter på längre sikt för dig som vill utvecklas till en av Sveriges bästa nätverkstekniker.

Arbetsuppgifter

  • Daglig drift av LAN, WLAN & brandväggar
  • Konfigurationer och installationer av nya kontor hos kunder
  • Felsökning av problem hos kunder
  • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer
  • Drift av våra tjänstekunders nätverksmiljöer

Vi Söker Dig Som

Som person är du intresserad av teknik och gillar att lära dig nya saker. Du brinner för kvalité och gillar att jobba ihop med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser gärna att din nuvarande tekniska kompetens som minst passar in på någon av nedan två beskrivningar.

Krav utbildning inom IT, alternativt ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande roll.

Det är även meriterande om du har andra IT-relaterade kunskaper som du kan bidra med, t.ex Scripting/Programmering, VPN, Klienthantering, MDM, Serverteknik, RADIUS, Certifikatshantering (PKI), Identitetshantering, osv. Berätta gärna vad du kan som vi kan ha nytta av!

  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Christoffer Jacobsson, 0700 92 10 92 / förnamn.efternamn@aranya.se

Information Om Aranya

Aranya har under sina dryga fem år vuxit rejält och samtidigt visat god lönsamhet. Samtliga involverade i Aranya brinner för att leverera riktigt bra tjänster och lösningar och det genomsyrar hela företaget. För att vi ska hålla oss marknadsledande kompetensmässigt ges väldigt goda möjligheter till kurser och certifieringar. Vi ser gärna att våra medarbetare siktar högt, för det gör vi också. Våra kunder är vanligtvis medelstora till stora Sverigebaserade företag och organisationer. Vi har nyligen flyttat till rymliga och fräscha lokaler vid Solna Strand, nära tunnelbanan.

Aranya är kollektivanslutna och ger våra medarbetare därmed en trygghet i form av att branschens alla försäkringar och förmåner gäller i arbetet.

Om du tycker att du passar in på våra beskrivningar och skulle vilja jobba hos oss så träffar vi dig mer än gärna. Skicka ditt CV och ett personligt brev så hör vi av oss till dig!