Supporttekniker till vårt Operations i Stockholm

  • Start
  • Karriär
  • Supporttekniker till vårt Operations i Stockholm

Information om tjänster
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Stockholm

Kontaktuppgifter: Emil Persson, 0700 92 10 91 / förnamn.efternamn@aranya.se

Arbetsuppgifter
– Daglig drift och övervakning av LAN, WLAN & brandväggar
– Ärendehantering via telefon, mail och ITSM-system
– Konfigurationer (Change) i kunders nätverksmiljöer
– Felsökning av Incidenter hos kunder
– Utveckling av befintliga nätverksmiljöer

Brinner du för nätverksteknik och vill vara med och utveckla Sveriges bästa plattform för att leverera nätverk som tjänst?

Gillar du att följa den senaste tekniken och drivs av ständig utveckling? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor? Då rekommenderar vi att du läser vidare.

Om Tjänsten

Aranya erbjuder sina kunder tjänster inom nätverk och access management. Företaget ligger i framkant, framförallt inom trådlösa nätverk och riktar sig till medelstora och stora välkända företag på den svenska marknaden.

I rollen som supporttekniker i vår gruppering Operations 1rst-line kommer du få arbeta i Aranyas driftorganisation mot välkända bolag på marknaden. Du kommer bistå med kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar från välkända leverantörer så som HPE Aruba, Juniper Networks och Palo Alto Networks. Uppdraget utgår från vår NOC i Aranyas nya fräscha lokaler i Solna Strand. Du kommer där även ha tillgång till att  labba samt läsa utbildningsmaterial för att hela tiden fortsätta att utveckla dina kunskaper.

Rollen passar dig som trivs med frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Företaget erbjuder goda utbildningsmöjligheter och även utvecklingsmöjligheter på längre sikt för dig som vill utvecklas till en av Sveriges bästa nätverkstekniker.

Vi Söker Dig Som

Som person är du intresserad av teknik och gillar att lära dig nya saker. Du brinner för kvalité och gillar att jobba ihop med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser gärna att din nuvarande tekniska kompetens som minst passar in på någon av nedan två beskrivningar.

Krav gymnesial, KY-utbildning eller motsvarande inom IT, alternativt ett års arbetslivserfarenhet inom liknande roll.

Det är även meriterande om du har andra IT-relaterade kunskaper som du kan bidra med, t.ex Scripting/Programmering, VPN, Klienthantering, MDM, Serverteknik, RADIUS, Certifikatshantering (PKI), Identitetshantering, osv. Berätta gärna vad du kan som vi kan ha nytta av!

Information Om Aranya

Aranya har under sina dryga fem år vuxit rejält och samtidigt visat god lönsamhet. Samtliga involverade i Aranya brinner för att leverera riktigt bra tjänster och lösningar och det genomsyrar hela företaget. För att vi ska hålla oss marknadsledande kompetensmässigt ges väldigt goda möjligheter till kurser och certifieringar. Vi ser gärna att våra medarbetare siktar högt, för det gör vi också. Våra kunder är vanligtvis medelstora till stora Sverigebaserade företag och organisationer. Vi har rymliga och fräscha lokaler vid Solna Strand, nära tunnelbanan.

Aranya är kollektivanslutna och ger våra medarbetare därmed en trygghet i form av att branschens alla försäkringar och förmåner gäller i arbetet.

Om du tycker att du passar in på våra beskrivningar och skulle vilja jobba hos oss så träffar vi dig mer än gärna. Skicka ditt CV och ett personligt brev så hör vi av oss till dig!

Låter detta spännande?

Om du är intresserad av rollen kan du söka genom att skicka ditt CV till christoffer.jacobsson@aranya.se

Driven nätverksarkitekt med säkerhetsfokus till Aranya Stockholm

Brinner du för nätsäkerhet och vill vara med och utveckla Sveriges bästa plattform för att leverera nätverk och säkerhet som tjänst? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor? Då rekommenderar vi att du läser vidare.

Läs mer
Utvald

Supporttekniker till vårt Operations i Stockholm

Gillar du att följa den senaste tekniken och drivs av ständig utveckling? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor?

Läs mer

Driven nätverkstekniker till Solutions Göteborg

Gillar du att följa den senaste tekniken och drivs av ständig utveckling? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor?

Läs mer
Utvald

Driven nätverkstekniker till Solutions Stockholm

Brinner du för nätverksteknik och vill vara med och utveckla Sveriges bästa plattform för att leverera nätverk som tjänst?

Läs mer