Aranya People

Konsulttjänster för era behov.

Image

Kvalificerade IT-konsulttjänster

Vår kompetens finns tillgänglig för era utmaningar. Hos Aranya ligger ständig kompetensutveckling väldigt nära hjärtat, vilket också syns i alla de tekniska certifieringar våra medarbetare har. Detta ger er som kund en trygghet i att vi på ett effektivt sätt kan hitta lösningar på era specifika utmaningar.

Image

Snabbfakta:

  • 18 konsulter
  • 3 regioner
  • 77 tekniska certifieringar

Vi kan bistå med hjälp inom följande områden

Strategiarbete

Står ni inför ett större projekt och är i behov av specialisthjälp för att få rätt krav på nätverket? Vi kan hjälpa er med upphandling, förstudie eller kravställning.

Löpande drift

Vi kan bistå med löpande drift och utveckling i både kortare samt längre uppdrag. Vi har erfarenhet av att drifta några av de största näten i norden och vet vad som fungerar.

Konfiguration

Vi hjälper er gärna med konfiguration utav mjuk- eller hårdvara enligt önskemål, våra tekniker är vana att arbeta i lag samt projektform.

Site Survey

Vid site survey besiktigar vi er radiomiljö, detta kan vara både innan eller efter installation av trådlöst nätverk och har flera fördelar.

Nätverksanalys

Hur ser ert nätverk ut idag? Vad finns det för risker och vad kan förbättras? Kontakta oss för att göra en fullständig rapport som hjälper er i beslutsfattandet.

Installation i fastighet

Med hjälp av våra underentreprenörer så kan vi bistå med projektledning och fysisk installation i era lokaler, allt från mindre kontorsytor till större huvudkontor.

Felsökning

Har ni ett problem i er miljö som ni önskar gå till botten med? Än så länge har vi inte stött på något vi inte kan lösa, så utmana oss gärna.

background

Aranya People

Kontakta oss så berättar vi gärna vad vi ser för trender och lösningar anpassade för er.


Har du fler frågor om vårt erbjudande i Aranya People?

Kontakta oss för att få veta mer    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.